Домашното почистването на килима, никога не е достатъчно!


Живеейки и работейки в изключително динамичен свят, ние не забелязваме колко прах, пепел и много други вредни частици ни заобикалят.

Местообитаването в близост до водни басейни предразполага за проникване на влагата и в нашия дом. Най - близката и удобна влагоабсорбираща среда това е килима, тук акари и алергени живеят и се размножават в топли и влажни условия. В голяма част от нашите жилища е изградено централно отопление, двоен стъклопакет и добра термо и хидро изолация - това допринася килимите да са отлична среда за живот, включително и на: микрокърлежи, домашен прах, полени и други алергени. За жалост килимите са една от основните причини за алергии като астма и сенна хрема.

Последните изследвания показват, че килима може да бъде рай за милиони вредни бактерии. Използването на прахосмукачка премахва най - горния слой от сух прах в ежедневието, дълбоко във влакната праха и грубите частици остават в килима. Единственият начин да се отстранят дълбоките примеси е пране на килими с: меки четки, подходящи химикали, много вода и използването на центрофуга. Принципа е абсолютно същия както при прането в домашна пералня - разиката: "МНОГО ДОМАКИНСТВА ИМАТ ПЕРАЛНИ, НО НЕ И ПЕРАЛНИ ЗА КИЛИМИ"!

ВОДАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ РАЗТВОРИТЕЛ!

Времето за изпълнение на поръчка е 96 часа от момента на вземане на килима. През зимните месеци, в зависимост от материята на килима изпълнението на поръчка е до 10 дни. Най-добре могат да Ви ориентират шофьорите! Сушенето на килима се извършва далеч от праха и смога на града и не е на пряка слънчева светлина.

Можете да се възползвате от помоща на шофьора - от врата до врата.

Не забравяйте, че редовното почистване на килима е необходимо, за да се поддържа чиста и хигиенична среда в помещенията на обитаване. Ние бихме Ви препоръчали често да прахосмучите и/или забърсвате килима с мокър парцал, като използвате общи почистващи химикали.

Но за съжаление този метод има няколко големи недостатъци:
• можете да оцветите килима - да се слеят различни цветове
• всички мръсотии се разтварят, а мръсотия в килима остава ТАМ
• невъзможност за достигане до по - дълбоките слоеве на килима

Почиствайки на килими с използвайки вакуум-екстракция може да се извлече от килима по-голямата част от праха и мръсотията. Затова за задачи като пране на килим ние препоръчваме да се доверите на професионалистите, които притежават професионални машини, химикали и разбира се необходимите познания.

Говори се, че прането на килими е като посещение при зъболекар. Знаеш, че трябва да отидеш, но все още отлагаш. За разлика от зъболекаря почистването на килими е лесно да се фиксира във времето.

Защо не трябва да отлагаме почистването на килима:
• Професионалното почистване удължава живота на Вашия килим с до 30%, това спестява пари за покупката на нов килим.
• Не е нужно повече да се притеснявате за замърсявания, петна и белези по вашия килим, професионално почистване ще премахне (опита да премахне) всички тях. Килимът ще изглежда почти толкава добър, колкото при неговата покупка.
• Премахваме натрупаният в килимите: пясък, прах, ексфолиация на човешки епидермис, животински пърхот и коса
• Дезинфекциращо (трайно) унищожаване на бактерии и акари
• Намалява риска от алергии, образуване на плесен, гарантира ви се по - добро здраве за цялото семейство
• Свеж и приятен аромат в продължение на седмици

Формулата на успеха: вода + машина + детрагент + знания = качествен резултат с доволен клиент, водещ след себе си нов клиент!
100%
ГАРАНТИРАНО
КАЧЕСТВО

ОБЕДИНЕНИ ПЕРИЛНИ СТОПАНСТВА

Ние Ви предлагаме водата, която е естествен източник на чистота заедно с нашето професионално оборудване за да допринесем за един по-чист и красив свят!