about company
Нашите девизи:
2012 – Tам, където другите спират, ние продължаваме!
2013 – Децата нямат спирачки, пералните ни също!
2014 – Животът ни е лесен, щом прането ни е песен!

Нашите клиенти

„ОБЕДИНЕНИ ПЕРИЛНИ СТОПАНСТВА” са създадени и успешно се развиват на българският пазар вече 10 години, благодарение на вас – нашите клиенти, екипа от специалисти и обучени кадри. Ние разполагаме с професионални перилни стопанства оборудвани по европейски стандарти, притежаващи всички необходими разрешителни и сертификат ISO 9001:2008.

В самото начало, Ние бяхме една малка индивидуална пералня насочена единствено към крайния клиент. Днес, достигайки високото качество в прането за хотели и ресторанти, бихме желали да обърнем отново внимание на крайния клиент, за да може да му предоставим желаната услуга. Моля, обърнете внимание на ценовата листа.

За корпоративни клиенти предлагаме комплексната услуга: пране, сушене, гладене, панетиране, ароматизиране и транспорт на спално бельо, хавлии и покривки ресторант. В гамата от услуги за корпоративни клиенти се добавя, пране и химическо чистене, парно гладене, пране на килими и др.

Без да се натрапваме, бихме желали да запознаем всеки един наш настоящ или бъдещ клиент с естеството в прането. Хотелиери и ресторантьори със собствени перални стопанства, могат без колебание да потърсят съвет при нас. В днешни времена, кой не би платил някой лев за минимализиране на разходи и запазване или увеличаване на качеството!

Формулата на успеха: вода + машина + детрагент + знания = качествен резултат с доволен клиент, водещ след себе си нов клиент!
100%
ГАРАНТИРАНО
КАЧЕСТВО

ОБЕДИНЕНИ ПЕРИЛНИ СТОПАНСТВА

Ние Ви предлагаме водата, която е естествен източник на чистота заедно с нашето професионално оборудване за да допринесем за един по-чист и красив свят!